AFHAALMENU

Mis jij de heerlijke burgers van de Eetkaamer al? Of heb je juist zin in onze salades of (vegetarische) hoofdgerechten? Wacht niet langer, bestel ze nu om te komen halen! Je bent van harte welkom om onze specialiteiten in ons restaurant te komen afhalen! Geniet thuis van een culinaire reis met je familie, met vrienden of een ander gezelschap met de heerlijkste specialiteiten die ons restaurant in Uden te bieden heeft.

Wij zijn iedere dag (maandag t/ zondag) geopend tussen 12.00 – 20.00 uur voor afhalen. Je vindt ons natuurlijk op onze vertrouwde plek aan het Brabantplein in Uden.

Afhaalmenu Uden: heerlijke gerechten

Bekijk onze heerlijke gerechten en specialiteiten van onze menukaart voor afhalen. Waar heb jij vandaag zin in om te eten? Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven aan ons restaurant op telefoonnummer (0413) 23 00 10. Wij zorgen ervoor dat je bestelling klaar staat op het moment dat je deze wilt komen halen. Natuurlijk zorgen we dat de gerechten voor afhaal goed verpakt worden om thuis van te genieten.

Laten bezorgen

Woon jij in het postcode gebied 5401 tot 5405 ? Dan kun je de gerechten ook laten bezorgen. Je kunt voor het bezorgen gebruik maken van onze fietscourier voor slechts €2,50 bezorgkosten.

Bekijk onze afhaalgerechten

MAALTIJDBOX

Ps. Wil je liever zelf aan de slag in de keuken? Of wil je lekker lang tafelen? Dan kun je bij ons restaurant ook een Maaltijdbox bestellen en komen afhalen. Zo geniet je thuis van bijvoorbeeld goed gevulde box voor een High Tea of kun je gaan gourmetten! Klik hieronder om ons uitgebreide aanbod maaltijdboxen te bekijken!