Borrelen in Uden

Zei iemand cocktails? Naast lunchen en dineren kun je bij ons aan het Brabantplein ook gezellig borrelen. Ga je voor een Gin & tonic? Of toch verstandig één van onze mocktails? Wij hebben een uitgebreide cocktailkaart en een speciale kaart voor Gin & Tonics. Natuurlijk vind je op onze borrelkaart ook cocktails zonder alcohol. Zo bieden we voor iedereen op elk momemt een passend drankje op een sfeervolle plek. Wij zeggen alvast ´Proost!´.

Borrelen Uden: bij de Eetkaamer

De Eetkaamer is de perfecte gelegenheid als je gezellig met vrienden, familie of collega’s wilt gaan borrelen. Ons restaurant biedt een sfeervolle ambience om van een heerlijk drankje te genieten. In Uden vind je ons aan het Brabantplein, op slechts enkele minuten lopen van de Markt. Kies een plekje op ons zomerterras of verzeker jezelf van een tafeltje in ons restaurant in Uden door te reserveren. Natuurlijk kun je ook zonder reservering bij ons binnen stappen om een drankje te drinken. Wij zijn 7 dagen per week geopend!

Borrelhapjes

In Uden is ons café in een restaurant een unieke locatie. Onze medewerkers shaken graag een cocktail voor je achter de bar. En wil je iets lekkers bij je drankje eten? Vergeet dan niet de bekende ’Nacho’s Deluxe’ te bestellen van onze borrelkaart. Je kunt ook zelf een plank met favorieten samenstellen om het borrelavontuur compleet te maken.

In het centrum van Uden

Borrelen, lunchen of dineren, het kan allemaal in ons restaurant! Geniet na de lunch van een kopje koffie, schuif ´s middag aan een tafeltje voor een kopje thee met wat lekkers of kom na het werk een drankje bij ons drinken. De Eetkaamer in het centrum van Uden is een diverse, eigentijdse locatie waar je heerlijk kunt vertoeven.

Bekijk onze menukaarten

Direct reserveren

Hieronder kunt u direct een tafel reserveren in ons restaurant. Vul alle velden in en klik vervolgens op verzenden. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op 0413 – 23 00 10

Uiteraard kunt u ook altijd eerst even ons menu bekijken


© Copyright De Eetkaamer - Realisatie door