Brasserie

Geniet van Brabantse gastvrijheid in onze brasserie

Diner, lunch, een high-tea of gewoon lekker een kopje koffie

De Eetkaamer: brasserie in Uden

Geen zin om te koken of gewoon lekker buiten de deur eten? Onze brasserie in Uden is alle dagen van de week geopend. Je kunt dagelijks tijdens onze openingstijden genieten van een heerlijk diner, lunch of high tea in een gezellige sfeervolle omgeving.

Toegangelijkheid brasserie

Bij De Eetkaamer is iedereen welkom. Ook onze gasten die in een rolstoel zitten. We zijn rolstoeltoegankelijk. Onze tafels staan ruim opgesteld, zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen. We hebben een hele ruime toilet met meer dan voldoende plaats voor eventuele begeleiding of elektrische rolstoelen.

Brasserie Uden met kinderen

Natuurlijk vergeten we onze kleine gasten niet. De allerkleinsten kunnen, indien nodig, in het damestoilet verschoond worden. De bezige bijtjes die klaar zijn met eten kunnen in de speelkaamer spelen. Zo hebben de papa’s en mama’s even de tijd om kletsen terwijl ze genieten van onze heerlijke gerechten. Kinderen die gegeten hebben, krijgen van ons een verrassing die ze zelf uit de grijpautomaat mogen halen!

Brasserie Uden: heerlijk genieten

We bieden een eigentijdse & sfeervolle entourage waar je zowel overdag als ’s avonds aangenaam kunt verblijven. En zoals je van ons gewend bent, kwaliteit  van de gerechten staat voorop en alles tegen een hele schappelijke prijs.
TIP: Neem eens een kijkje in onze gebaksvitrine… en laat je verleiden door de fijnste patisserie & worstenbroodjes van ‘Onze Bakker’.

Onze entourage leent zich ook prima voor recepties, bedrijfsborrels en feestjes. Voor meer informatie kun je natuurlijk contact met ons opnemen!

Ligging in Uden

Onze brasserie vind je in het centrum van Uden aan het Brabantplein 10-12. Na een dagje winkelen of voor een avondje uit ben je in ons restaurant op de perfecte plek voor een smakelijk gerecht of een drankje. We beschikken ook over een terras waar je heerlijk in de zon kunt zitten.

Openingstijden

Maandag – Zaterdag 10.00 – 22.00 uur
Zondag 11.00 – 22.00 uur

Wij nodigen je van harte uit om binnenkort eens te komen kennismaken met onze Eetkaamer.

Direct reserveren

Hieronder kunt u direct een tafel reserveren in ons restaurant. Vul alle velden in en klik vervolgens op verzenden. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op 0413 – 23 00 10

Uiteraard kunt u ook altijd eerst even ons menu bekijken