De Eetkaamer

Geen zin om te koken of gewoon lekker buiten de deur eten? Onze brasserie is alle dagen van de week geopend. U kunt dan ook alle dagen van de week genieten van een heerlijk diner, lunch of high tea.

Bij De Eetkaamer is iedereen welkom. Ook onze gasten die in een rolstoel zitten. We zijn rolstoeltoegankelijk. Onze tafels staan ruim opgesteld zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen. We hebben een hele ruime toilet met meer dan voldoende plaats voor eventuele begeleiding of elektrische rolstoelen.

Natuurlijk vergeten we onze kleine gasten niet. De allerkleinsten kunnen, indien nodig, in het damestoilet verschoond worden. De bezige bijtjes die klaar zijn met eten kunnen in de speelkaamer spelen of televisie kijken. Zo hebben de papa’s en mama’s even de tijd om kletsen. Alle kinderen die gegeten hebben, krijgen van ons een verrassing die ze zelf uit de grijpautomaat mogen halen!

 

We zijn vernieuwd!

Onze Eetkaamer is uitgebreid en onderging een complete metamorfose, met een nieuwe lunchroom annex restaurant LaBodega, een nieuwe toiletgroep, en een grotere speelruimte voor de kids.

U bent dus weer van harte welkom voor koffie, lunch, borrel en voortaan ook diner! Naast onze vernieuwde dagkaart, met allerlei lekkernijen van gebakje tot lunch, heeft onze keukenbrigade een hele verrassende avondkaart samengesteld.

Met LaBodega bieden we u een eigentijdse & sfeervolle entourage waar u zowel overdag als ’s avonds aangenaam kunt verblijven. En zoals u van ons gewend bent, kwaliteit voorop en alles tegen een hele schappelijke prijs.

Onze nieuwe entourage leent zich ook prima voor recepties, bedrijfsborrels en feestjes.
Wij nodigen u van harte uit om binnenkort eens te komen kennismaken met onze nieuwe Eetkaamer.

TIP: Neem eens een kijkje in onze gebaksvitrine… en laat u verleiden door de fijnste patisserie & worstenbroodjes van ‘Onze Bakker’.

Openingstijden

Maandag – Zaterdag 10.00 – 22.00 uur
Zondag 11.00 – 22.00 uur

De Eetkaamer sluit wanneer onze laatste tafelgasten klaar zijn. De tijden die je hierboven ziet zijn dan ook richttijden.

Klik hier om te reserveren

P1030140
P1030065
P1030021
P1030088