De Eetkaamer Helpt Uden Aan Verkoeling Met Nieuw Concept

High Fresh Uden

“Het idee ontstond de laatste keer dat het zo warm was” Vertelt eigenaresse Daniëlle. “We hadden een aantal reserveringen voor een high-tea met 30 graden, onze medewerkers vonden het bijna zielig om hete thee te moeten schenken met die temperaturen.” Na een kleine brainstorm met onze eerste medewerker Emily en Niels kwamen we op het idee dat een frisse variant van de High Tea helemaal welkom was. In gesprek met onze gasten kwamen we er achter dat we iets waardevols hadden bedacht. Natuurlijk hebben we ook de High Wine en High Beer maar soms wil je ook genieten van lekkere hapjes met vriendinnen zonder alcohol. Ook kunnen we op deze manier jongeren op een leuke, frisse manier kennis laten maken met een High Tea.

En zo werd de High Fresh geboren. “Leuk om te merken is dat er meteen kapers op de kust waren toen we het naar buiten brachten, dat zien we vooral als compliment. Omdat we landelijk als eerste dit concept naar buiten brengen zijn er meteen een hoop horeca zaken die interesse hadden om te leren hoe we dit in de praktijk aanpakken. Degene die ons al gebeld hebben gaan we uitnodigen om het eens te kunnen ervaren.”

“Nu het weer zo warm wordt de komende weken gaan we de mensen in het centrum van Uden helpen afkoelen met de High Fresh. Reserveren is wel nodig, omdat het voor onze koks iets meer tijd in beslag neemt om alles op te maken dan gerechten voor één persoon, vaak zijn het groepen die gebruik maken van de dienst.”