De Eetkaamer Lanceert Vernieuwende Diner beleving!

Goede ideeën verdienen de ruimte, vertelt eigenaresse Daniëlle van der Zee. Een half jaar geleden mengde horecaondernemer Bèr Willemsen zich binnen de zaken van de Eetkaamer. Naast lunches en high tea’s weten mensen ons steeds vaker te vinden voor diners.
Bèr kwam met frisse ideeën en al snel kwamen we tot een nieuwe avond beleving!

We hebben voor de nieuwe opzet lang gebrainstormd en geschaafd om het idee helemaal kloppend te maken. De kern van het concept voelde meteen goed. We kunnen het nu trots vertellen, maar in principe spreken de beelden voor zich.

Met het nieuwe avondmenu “Kies je Spies” willen we onze gasten een totale avondbeleving geven. De eenvoud van de keuzes maakt dat je met weinig moeite makkelijk je perfecte gerecht kunt vormgeven. De kunst voor een goede spies zit hem in goede basis ingrediënten. We gebruiken ambachtelijk bereid vlees en dagverse vis om de spiesen al smakelijk te maken zonder saus. Daarna kun je kiezen voor een saus en garnering. De eerste reacties zijn heel positief!

Maar dat is deel één van twee, want we zijn ons heel bewust van een veranderende wereld. Niet alleen wilden we een goed vlees- en visconcept opzetten. Ook introduceren we een volwaardige vegetarische/veganistische menukaart. Dat was nog best even verdiepen, maar we zien steeds meer dat de behoefte hiervoor groter wordt. We hebben navraag gedaan bij onze gasten en het werd ons al snel duidelijk dat we niet voor de standaard geitenkaas-hapjes of maaltijdsalades moesten gaan. We hopen met deze nieuwe avondkaart voor ieder wat wils te bieden.