“Wie jarig is trakteert! Na 6 jaar is de Eetkaamer toch wel écht een begrip geworden binnen Uden. Dat vieren we nu samen met onze gasten met een mooie actie!”

6 jaar geleden was het Brabantplein een beetje een stil stukje in Uden Centrum. Nu, 6 jaar later, is het toch een hotspot geworden waar leuke dingen gebeuren zoals muziekoptredens en evenementen. Wat is er in een jaar toch weer een hoop gebeurd!

Als restaurantondernemer probeer je toch jezelf steeds weer te vernieuwen, vertelt Daniëlle van der Zee. “Nadat we in 2017  het restaurantgedeelte een complete restyle gegeven hebben, werd al gauw een mooie avondkaart het volgende doel. En dat is gelukt! Samen met onze chef hebben we zorgvuldig nagedacht over de behoeften van onze gasten. Daarom hebben we nu het speciale “kies-je-spies-concept”. Mensen houden van ambachtelijk bereid vlees, dus nu kunnen ze samen met onze chef hun ideale spies voorbereiden. Ook hebben we ons gewaagd aan een aantal vegetarische en veganistische gerechten, omdat er toch steeds vaker naar gevraagd wordt.” Dit alles gebeurde onder toeziend oog van Bèr Willemsen, een horecaondernemer in hart en nieren die sinds kort niet meer weg te denken is uit de Eetkaamer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant

Ook het hele terras is compleet op de schop genomen. “Het Brabantplein is nu écht een beetje een stadstuin geworden met veel groen en meer kleur. Je merkt dat mensen door die groene omgeving rustiger zitten, vertelt Daniëlle.

Voor de kleinste bezoekers is er ook veel veranderd. De hele Speelzaal is gevuld met nieuw speelgoed en zelfs een heuse game-tafel! En aan de reacties van de kinderen te merken was dat een goede zet! Stiekem vinden onze medewerkers al die games ook leuk, helaas voor hen is het maar zelden zo rustig dat ze een potje af kunnen maken.

Heel veel mooie dingen om weer op terug te kijken dit jaar! Wij proosten graag met jullie de komende maand met een mooie actie!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, binnen

Daarom vieren we het 6 jarig jubileum dit jaar groots

Wie jarig is trakteert! En 6 jaar de Eetkaamer is toch een hele mooie verjaardag om te mogen vieren. In de feestweken van 20 november tot en met  11 december staan er dan een paar hele mooie acties op het programma. Gedurende deze weken zijn 6 van de dinergerechten voor slechts € 6,60 te bestellen. Als dat nog geen feest is!

Daniëlle: ‘Ik vind het weer superspannend om een hele maand lang deze gerechten voor deze prijs te verkopen, want ik verwacht dat het net als vorig jaar heel erg druk gaat worden. Maar mijn team en ik zijn er klaar voor, kom maar op!