“Wie jarig is trakteert! Ook al was het een erg rare en onzekere tijd, toch voelen we ons dit 7e jaar gigantisch lucky!”

Geluk is het beste wanneer je het deelt met anderen. Met dat uitgangspunt staan we hier in de Eetkaameer iedere dag weer klaar voor onze gasten.  Dat was natuurlijk begin dit jaar wel even anders.. vertelt eigenaresse Daniëlle. Doordat we 3 maanden dicht moesten hebben ik en personeelsleden echt slapeloze nachten gehad. Maar gelukkig zijn we nu weer 3 maanden open en merken we dat mensen ons ook gemist hebben, een extra koffie kan er gewoon weer af.

Om ook onze dankbaarheid te tonen voor alle steun die we hebben gehad het afgelopen jaar willen we het net als andere jaren onze verjaardag vieren. Dit jaar bestaan we 7 jaar!

Voor sommige is 7 een geluksgetal, voor sommigen is het een magisch getal, voor ons is het allebei! De mensen die ons bedrijf kennen weten dat we de afgelopen 7 jaar ups maar ook flinke pech hebben gehad. Terugkijkend prijzen we onszelf toch erg gelukkig dat we in 7 jaar zo’n mooie zaak op hebben mogen bouwen en vele gasten gelukkig hebben mogen zien weggaan. Daarom hebben we in november de Lucky 7 weken! Waarin je een aantal gerechten voor 7 euro mag komen eten bij ons!

Hoe werkt het? Op onze speciale menukaart kies je een gerecht uit, je geniet van je avond en wanneer je bij de kassa komt  mag degene die betaalt met dobbelstenen gooien. Grote kans dus dat je uiteindelijk nog eens 7 euro minder betaalt! Dus, feeling lucky? Of kan je wel wat geluk gebruiken? Kom vanaf 7 november bij de Eetkaamer genieten!

Voor de kleinste bezoekers is er ook veel veranderd. De hele Speelzaal is gevuld met nieuw speelgoed en zelfs een heuse game-tafel! En aan de reacties van de kinderen te merken was dat een goede zet! Stiekem vinden onze medewerkers al die games ook leuk, helaas voor hen is het maar zelden zo rustig dat ze een potje af kunnen maken.

Heel veel mooie dingen om weer op terug te kijken dit jaar! Wij proosten graag met jullie de komende maand met een mooie actie!