De Eetkaamer gaat sluiten… Met een hele goede reden…

Via deze weg wil ik je graag informeren over de veranderingen. Na 4 jaar gaan de deuren van de Eetkaamer dicht. Maar schrik niet! Het is niet permanent. Vanaf 10 september sluiten we de deuren maar liefst 3,5 week! Daarna komen we terug, met een geweldig mooie nieuwe Eetkaamer! Waarom zo lang? Nou, er staat een behoorlijke verbouwing op het programma.

Ik hoor je bijna denken: Nu al, maar zo lang zijn ze toch helemaal nog niet open? Klopt, we zijn nu bijna 4 jaar open. We zijn toen begonnen met een lang en smal pand. In 2015 hebben we al 1 keer uitgebreid en dat gaan we nu nog een keer doen. De kans doet zich nu voor om ons buurpand over te nemen. Dat geeft ons de gelegenheid om het pand opnieuw in te delen en de servicemogelijkheden voor onze gasten nog beter te maken.

Avondrestaurant

Nu we ons pand opnieuw kunnen indelen, hebben we ook de kans om een speciaal gedeelte te creeëren om diner te serveren. Deze ruimte ligt niet bij de Speelkaamer in de buurt, dus ook als je zonder kinderen uit wil eten, heb je dadelijk de rust om dat in een volledig nieuwe setting te doen. Deze setting wordt heel anders dan dat je van ons gewend bent, een knusse, hippe, maar ook rustige sfeer met hele speciale elementen (daarover later meer). Vanaf onze heropening zullen wij dan ook alle dagen van 10.00 tot 22.00 uur open zijn.

Grootste speelhoek in het centrum van Uden

Zoals inmiddels al best bekend is, kunnen kindjes zich bij ons prima vermaken in de Speelkaamer, zodat je als ouders ook rustig kunt eten en kunt bijkletsen. De speelhoek wordt maar liefst 3 keer zo groot en komt terug in ons nieuwe pand. We gaan dan ook zorgen dat de net iets oudere kinderen zich ook kunnen vermaken, met supercoole computerspellen.
Als je de grootste speelhoek hebt, moet je ook zorgen dat de kleinste gasten verzorgd kunnen worden, vandaar dat we een speciale ruimte maken waarin kinderen verschoond kunnen worden, maar ook waar moeders rustig borstvoeding kunnen geven.

Spannend

Velen van jullie weten dat het afgelopen jaar een roerig jaar is geweest voor ons. Bijna 4 jaar geleden heb ik de Eetkaamer samen met Minguel opgebouwd tot wat het nu is. De vorige verbouwing 2 jaar geleden hebben wij ook samen mogen vormgeven. Hij heeft dit jaar de strijd tegen lymfklierkanker niet mogen winnen, maar wel alle plannen voor deze verbouwing nog mee gemaakt. Hij heeft mij stevig in mijn schoenen gezet en gezegd: ‘Nu ga je het alleen verder doen, dat kun je en ik kijk van boven wel mee hoe mooi het wordt’. En dat is dus precies wat ik ga doen! Een supermooie Eetkaamer maken die toekomstbestendig is. We gaan 3,5 week dicht en dat is superspannend, maar met alle hulp van mijn medewerkers, familie en vrienden gaat het me zeker lukken.

Heropening op 4 oktober

De komende anderhalve week zijn we er nog gewoon, maar vanaf zondag 10 september sluiten onze deuren om de verbouwing te kunnen starten. Op woensdag 4 oktober gaan onze deuren dan weer open.

De komende weken ga ik jullie, middels deze blog, meenemen in onze verbouwing. Ik ben trots op wat we gaan neerzetten en hoop dat jullie dat ook zijn als je straks opnieuw bij ons binnenkomt.

Met gastvrije groet,
Danielle Pelucarte-van der Zee

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *