De Eetkaamer in totale ravage (+foto’s)

Wow, wat een achtbaan ben ik in beland! Afgelopen zaterdag de laatste dag open geweest als ‘oude’ Eetkaamer, wel al met kale muren, want in 1 dag alles inpakken en verhuizen is ondoenlijk. Zondagochtend al vroeg stonden we met maar liefst 17 medewerkers alle stoelen, tafels, lampen, bar en keuken over te huizen naar een tijdelijke opslag. Wat hebben ze hard gewerkt. Ik ben zo trots op mijn team! Ze zetten er echt met zijn allen de schouders onder en knallen. Ondertussen wordt er nog veel gelachen en gezongen, beter kun je je toch niet wensen.

 Slopen

Maandagochtend om 8.00 uur kom ik de lege Eetkaamer binnen en dan zie ik meteen dat er al stukken muur tussenuit zijn. Een paar uur later kunnen we al gewoon tussen de panden op en neer lopen, dan nog alle tussenwanden eruit en maandagavond was alles helemaal leeg. En pfff, wat is het enorm groot geworden.

Moment van bezinning

Dan sta je daar, maandagavond, alleen, want alle bouwvakkers zijn dan natuurlijk al naar huis. Een heel groot leeg pand, waar alleen nog heel veel stof te vinden is. Dan komt toch het moment dat je denkt: ‘Waar ben ik in Godsnaam aan begonnen?’ Daar zijn dan toch ineens de tranen. Even stilstaan bij het feit dat dit toch wel de grootste verbouwing is sinds onze start 4 jaar geleden.

Opbouw

De komende week zal gebruikt worden om de contouren weer op te bouwen. Dan kunnen we zien hoe groot de keuken wordt, waar de bar precies komt en hoe de ruimte weer knusser wordt. Daar kijk ik echt naar uit.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *