Kerstdiner Uden: Kerst vier je bij de Eetkaamer

Wat houdt het Kerstdiner Uden bij de Eetkaamer in?

Vanaf nù kan er gereserveerd worden voor het kerstdiner op Eerste Kerstdag bij de Eetkamer. Samen met vrienden en/of familie genieten, alles ontzorgd voor een onvergetelijke kerst. Wij zorgen voor een overdaad aan lekkers van onze menukaart, zodat je helemaal voorzien bent en achterover kunt leunen. In de knusse setting zorgen wij voor lichtjes en een fijne, warme sfeer. En als klap op de vuurpijl, geen afwas achteraf!

Wij hebben dit jaar alleen op 1e kerstdag mogelijkheden. Het diner kan gestart worden tussen 16.30 uur en 19.30 uur. Kerstavond en Tweede kerstdag serveren we geen high-tea of diner, dan zijn wij gezellig thuis met onze familie en vrienden.

Kan ik reserveren?

Reserveren is voor het kerstdiner aan te raden omdat onze tafels ieder jaar snel gevuld zijn. Op deze feestdag, eerste kerstdag, is het mogelijk gerechten van onze menukaart te reserveren. Heerlijke gerechten waar je in een sfeervolle ambiance van kunt genieten. Ga bijvoorbeeld voor een 4 gangen diner met een soepje vooraf, een hoofdgerecht met vlees, vis of vegetarisch, een verrassend dessert en koffie of thee toe, eventueel met een drankje erbij. Bekijk onze complete kerst menu hier alvast!

Ook kinderen genieten volop bij de Eetkaamer en zijn natuurlijk welkom. Wij bieden een speciaal kinderkerstmenu. Onze menukaarten hebben namelijk ook speciale kindergerechten om uit te kiezen.

Voor actuele informatie over beschikbaarheid kun je het beste bellen naar 0413 230 010.

Ontdek alvast onze heerlijke gerechten

Hertenbiefstuk, oesterzwam met een mix van wilde paddestoelen, huisgemaakte rode wijnsaus en een crème van pastinaak

Het kerst nagerecht met een huisgemaakte brownie en huisgemaakte appelkruimel, vanille-ijs en toefjes van gekleurde chocolade.

Kerst High tea

Speciaal dit jaar zullen wij een High tea serveren tijdens de lunch. Als je dus een kerstbrunch wilt houden met je familie of vrienden, ben je ook meer dan welkom voor een hoogwaardige High tea zoals je van ons kent. Kom onbezorgd genieten van een sfeervolle kerstbrunch in ons restaurant.
Wil jij met meerdere mensen reserveren? Neem dan voor 20 december contact met ons op. We hebben voor deze High tea maar beperkt ruimte.

De kerst high tea is € 27,50 p.p.

Wat is er inbegrepen?

Voor de prijs per persoon mag je onbeperkt koffie, thee, cappuccino, espresso, latte macchiato, verse muntthee en verse gemberthee drinken.

Er wordt bij ontvangst dagverse soep geserveerd en een glaasje bubbels om te proosten. De lekkernijen zijn zoete en hartige heerlijkheden met een kersttintje. De hapjes zijn wat uitgebreider dan een normale High tea en zullen een kersttintje meekrijgen. Ook hebben we een speciaal toetje voor deze High tea.

De High tea op 25 december kan gereserveerd worden met een starttijd tussen 12.00 en 13.30 uur en duurt ongeveer 2 uur.

Voor actuele informatie over beschikbaarheid op 25 december kun je het beste even contact met ons opnemen

Kom 25 december langs bij de Eetkaamer!

Deze kerst verzorgen wij in ons restaurant de kerst catering en hoef jij je om het eten geen zorgen te maken! Met elkaar eten en drinken, terwijl je geniet van goede bediening aan tafel. Daar staan wij voor.

Je bent welkom tijdens de onderstaande tijden:

  • High tea: start tussen 12.00 – 13.30 uur
  • Diner: start tussen 16.30 – 19.30 uur

Direct reserveren

Hieronder kunt u direct een tafel reserveren in ons restaurant. Vul alle velden in en klik vervolgens op verzenden. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op 0413 – 23 00 10

Uiteraard kunt u ook altijd eerst even ons menu bekijken


© Copyright De Eetkaamer - Realisatie door