Lichtpuntjes van hoop voor iedereen.

Het wordt sneller donker, de wereld is stiller en iedereen voelt op zijn eigen manier de gevolgen van alle maatregelen die nu gelden. Door de sluiting van de horeca voelde ook horeca-ondernemer Daniëlle die zwaarte. Maar soms zijn dat soort gevoelens juist de inspiratie om een positieve draai te geven aan zo’n situatie. Nu in de vorm van licht in de duisternis.

Nadat de deuren van haar restaurant sloten zakte even het lood haar in de schoenen. Maar al snel bedacht Daniëlle een plan om zichzelf en haar omgeving toch een positieve boodschap te laten zien.

“Ik besloot mijn hele zaak vullen met kleine lichtjes van hoop. Ik merke dat juist die kleine lichtjes me letterlijk een goed gevoel gaven. Ook al zijn we dan dicht, dat wil niet zeggen dat we niet kunnen doen wat we altijd graag doen, bijdragen aan een fijne sfeer.” Samen met haar medewerkers plaatste ze duizenden lichtjes tegen het plafond van het restaurant die van buiten te bewonderen zijn. “Ik hoop hier mensen mee te inspireren hun eigen lichtpuntjes op te hangen in huis en op het werk. Ik wil hiermee mensen ook uitdagen hun veilige plek in deze donkere dagen nog ver voor de kerst te transformeren, voor jezelf en voor elkaar.”

“Om die gedachte kracht bij te zetten mogen mensen me mailen met hun foto’s, verhalen, gezellige sfeer en de lichtjes die daar bij horen! Dan kan ik die weer delen en in ruil kies ik winnaars uit die ik na deze donkere tijd op mijn kosten een hapje mogen komen eten!”

Actie

Met de ludieke actie verspreiden we hopelijk toch wat positiviteit en die kunnen we allemaal goed gebruiken denk ik. Zo maken we ook samen de donkere dagen, letterlijk, wat lichter.

Mail jouw lichtpuntjes naar info@eetkaamer.nl!

Direct reserveren

Hieronder kunt u direct een tafel reserveren in ons restaurant. Vul alle velden in en klik vervolgens op verzenden. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op 0413 – 23 00 10

Uiteraard kunt u ook altijd eerst even ons menu bekijken