ONZE HEERLIJKE MAALTIJDBOXEN

Welke box is jouw favoriet?

Geniet samen van een heerlijke gevulde tafel! Zo hoef je je niet druk te maken over het doen van de boodschappen. Je hoeft alleen nog een leuk gezelschap te verzamelen om het mee te delen. Dat is toch genieten! We hebben een grote selectie aan maaltijdboxen, zo hebben we:

Borrelbox
Een borrelbox koud heeft altijd brood met dips en daarnaast kies je uit verschillende hapjes om jouw box zelf samen te stellen. Ook hebben we een warme variatie die je zelf kan samen stellen. Een heerlijke combinatie van snacks die eenvoudig zijn warm te maken.

High-teabox
Een high tea box geeft garantie voor een middag vol heerlijkheden! Ook voor onze kleinste gasten hebben we een kinder high tea box, zodat ze toch gezellig mee kunnen eten. Buiten de originele high-tea selectie hebben we ook een unieke kerstspecial van voor zowel volwassenen als de kids!

Gourmetbox
Een heerlijke avond samen tafelen, bestel dan een heerlijke goed gevulde gourmetbox. Er zit voor iedereen wat lekkers in van vleesjes tot salades en uiteraard brood en sausjes. Jammyyy!

Check snel de inhoud van alle boxen en kies jouw favoriet!

LET OP! Alle boxen dienen 1 dag van te voren te worden besteld en kunnen afgehaald worden tussen 11:00 – 17:00.

OP ZOEK NAAR UNIEKE KAADOOTJES?

Wist je dat alles in ons restaurant te koop is? Dus ben je op zoek naar een leuk en uniek kaadootje, bekijk dan eens onze webshop. Hier vind je onder andere de leukste wensbordjes en kletspotten, maar ook klokken, lampen, kaarshouders, etc.

Vergeet uiteraard ook jezelf niet te verwennen met een leuk kleinigheidje voor in huis.