Vanaf 1 juni is de Eetkaamer weer open, maar wel op een andere manier.  In plaats van 250 plaatsen hebben we per dagdeel maar 30 plaatsen net als andere horeca. Dat betekent in ieder geval dat al onze gasten meer dan veilig in ons restaurant kunnen verblijven. 

Voor onze gasten  betekent dit dat we nu met tijdsblokken gaan werken van 1,5 – 2 uur. Dat is gelukkig wel voldoende om het Eetkaamergevoel uitgebreid te kunnen ervaren. Om er toch een positieve draai aan te geven dopen we de Eetkaamer tot het veiligste restaurant van Uden, met zeeën van ruimte voor iedereen.

Reserveren wordt hoogst aangeraden, want met maar 30 plekken in ons restaurant verwachten wij dagelijks snel vol te zitten. Kijk wel op onze Facebook voor de last-minute plekken iedere ochtend.

Beschikbaarheid

We gaan met 30 mensen in ons restaurant snel vol zitten. Reserveren wordt aangeraden om in de komende dagen al te doen. Per dag zullen wij een overzicht geven met last-minute plekken die er nog zijn.

Nieuwe menukaart

Speciaal voor onze heropening op 1 juni hebben wij onze menukaart een opfrisbeurt gegeven. Deze wordt veilig aangeboden voor iedere gast in de vorm van een wegwerpbaar placemat.

Reserveren bij de Eetkaamer vanaf juni 2020

 • We hebben ruimte voor 30 personen en zullen ieder gezelschap op gepaste afstand van elkaar plaatsen.
 • Maximaal 2 personen per tafel (uitgezonderd gasten die uit één gezin komen).
 • Je reserveert vooraf telefonisch via 0413-230010 of via de website.
 • Bij reservering kun je aangeven of je graag bij de speelhoek geplaatst wordt.
 • Bij reservering en bij binnenkomst in de Eetkaamer stellen wij je de triagevragen.
 • Bij binnenkomst in de Eetkaamer vragen wij je om je handen te desinfecteren.
 • Wij zorgen voor schone en ontsmette tafels, deurklinken, pinapparaten enz.
 • Wij vragen je, i.v.m. het beperkte aantal gasten wat we mogen plaatsen, rekening te houden met het volgende:
  – High Tea verzorgen wij alleen van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. Het is niet mogelijk om op andere tijden voor een high tea te reserveren. Uiteraard is afhalen van een high tea wel mogelijk op andere tijden.
  – Voor alleen koffie, een drankje of een borrel ben je uiteraard ook van harte welkom, voor 12.00 uur, tussen 15.00 en 17.00 uur en na 20.00 uur.

Direct reserveren

Hieronder kunt u vanaf 1 juni een tafel reserveren in ons restaurant. Vul alle velden in en klik vervolgens op verzenden. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op 0413 – 23 00 10