Kindvriendelijk restaurant in Uden

Ben je op zoek naar een restaurant waar ook kinderen zich niet hoeven te vervelen? Waar je gezellig samen kunt lunchen of kunt komen dineren? Of wil je samen of met vrienden gaan borrelen terwijl de kinderen heerlijk in hetzelfde restaurant kunnen spelen? De Eetkaamer is een kindvriendelijk restaurant. Bij ons is iedereen welkom!

Gerechten die kids lekker vinden

Natuurlijk vind je op onze kaart diverse kindergerechten. Wij hebben een speciaal kindermenu, zowel voor de lunch als voor het diner. Zo kunnen ook kleintjes lekker eten in onze brasserie. Wat dacht je van een lekker belegd broodje of een pannenkoek voor de lunch? Of poffertjes of een mini-saté voor het diner? Er staan allerlei lekkernijen op onze menukaart.

Spelen in de Speelkaamer

Als je met de familie uit eten gaat of wat gaat drinken, is het voor kleintjes vaak lastig om de hele tijd aan tafel stil te zitten. Dat hoeft bij ons niet! Wij hebben een Speelkaamer, een binnenspeeltuin waar kindjes heerlijk kunnen spelen. Onze speelhoek is lekker groot, zodat er heerlijk veel kindjes kunnen spelen.

Kindvriendelijke restaurants en voorzieningen

Voor uitjes met kinderen weten we ook dat je vaak van alles moet meeslepen. En dat niet elke gelegenheid voorzieningen biedt om bijvoorbeeld je baby te verschonen. Bij de Eetkaamer in Uden hoef je je daar geen zorgen over te maken. Naast onze Speelkaamer, een grote speeltuin voor kids, en een aangepast menu, vind je bij ons ook kinderstoelen en verschoonmogelijkheden. Moet er een flesje of een potje opgewarmd worden? Dan doen we dat natuurlijk graag voor je!

kindvriendelijk restaurant uden

Bereikbaarheid in Uden

De Eetkaamer is gelegen in het centrum van de stad. Je vind ons aan het Brabantplein 10-12 in Uden. Gezinnen die op zoek zijn naar horeca voor een hapje eten, een kopje koffie of een borrel, zijn bij ons meer dan welkom. Zowel binnen als buiten op onze terras. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 10.00 – 22.00 uur. We hebben de tafels en stoelen vast voor je klaar gezet!

Direct reserveren

Hieronder kun je direct een tafel reserveren in ons restaurant. Vul alle velden in en klik vervolgens op verzenden. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen op 0413 – 23 00 10

Uiteraard kun je ook altijd eerst even ons menu bekijken


© Copyright De Eetkaamer - Realisatie door