Even voorstellen, ik ben Daniëlle van der Zee. In december 2013 heb ik, samen met Minguel Pelucarte, de deuren van De Eetkaamer geopend, toen nog in ongeveer een derde van de ruimte die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben. In februari 2015 hebben we de ruimte al een keer uitgebreid. In september 2016 kregen we nog een keer de kans om het buurpand erbij te nemen. Net voordat het huurcontract ondertekend werd sloeg het noodlot echter toe: Minguel bleek lymfeklierkanker te hebben, in een vergevorderd stadium. In mei 2017 heeft hij de strijd tegen kanker moeten staken en stond ik er alleen voor. Minguel heeft me al die tijd gezegd dat ik de uitbreiding en verbouwing door moest zetten, ook al kon hij er niet meer bij zijn. En dat heb ik gedaan! In oktober 2017 stond de Eetkaamer 2.0, met een hele nieuwe indeling en een gedeelte met een vernieuwde sfeer, waar onze gasten ook van een heerlijk diner kunnen genieten.

Natuurlijk hebben we ook onze oude, vertrouwde Eetkaamer-sfeer weten te behouden, evenals de heerlijke speelhoek voor alle kindjes. Deze hebben we wel 3 keer zo groot gemaakt, zodat er nog meer kindjes kunnen komen spelen.

Ik zie graag dat onze gasten het naar hun zin hebben in de gezellige sfeer die we hebben gecreëerd. Naast goed eten en genieten van een drankje, kun je bij ons ook alles wat je ziet kopen.

Ik ben trots op De Eetkaamer, maar ik kan het natuurlijk niet alleen. In de afgelopen jaren heb ik een gezellig en goed draaiend team om me heen verzameld. Hieronder wil ik ze graag aan u voorstellen.

Pssst… Wellicht wist u het nog niet, maar wij hebben tegenwoordig ook de printkaamer.nl. Daar kunt u allerlei houten borden door ons laten voorzien van de allerleukste teksten of foto’s. Zelf geen inspiratie? We hebben ook heel veel tekstborden op voorraad. Neem dus snel een kijkje!

foto eetkaamer

Jeroen

Jeroen

Kelly

Kelly

Jaap

Jaap

Maud

Maud

Kim

Kim

Marvin

Marvin

Emily

Emily

Chris

Chris

Imke

Imke

Wasinah

Wasinah

Veerle

Veerle

Giel

Giel

Celine

Celine

Niels

Niels

Ilse

Ilse

Pien

Pien

Evi

Evi

Floor

Floor

Selina

Selina

Vic

Vic

Kim van de Ven

Kim van de Ven

Jan

Jan

Marianne

Marianne